Bureau Volzin coacht, U werkt

kleinergroter

U bent cliënt van het UWV en wilt graag (weer) aan het werk? Bureau VolZin biedt verschillende diensten voor cliënten van het UWV om weer aan de slag te gaan. Volledig of deeltijd, betaald of vrijwillig.

Vinden en behouden van werk, betaald of onbetaald
Bureau VolZin coacht sinds 2007 cliënten van het UWV bij het vinden en behouden van werk, betaald of onbetaald. U blijft verantwoordelijk voor uw situatie, wij helpen om de weg te vinden naar de gewenste situatie. Dit doen wij met een no-nonsense aanpak. U staat centraal, het gewenste einddoel ook. Daarom is ieder traject maatwerk. We hebben niet voor niks een klanttevredenheidsscore van 8.4 (bron Blik op Werk 2015).

Een aanpak die past bij de situatie, omstandigheden en mogelijkheden
Na een oriënterend gesprek beslist u of u met Bureau VolZin verder wilt. Wij maken een plan van aanpak dat past bij uw situatie, omstandigheden en mogelijkheden. Als u het eens bent met het plan van aanpak gaan we, na goedkeuring van het UWV gezamenlijk aan de slag.

Vragen, interesse of wilt u zich aanmelden?
Bel 088 266 99 00, mail of vul het contactformulier in. We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Diensten:
Werkfit maken, Naar werk,, jobcoaching

werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin