Loopbaanbegeleiding voor uw werknemers

kleinergroter

Uw werknemers zijn het meest effectief als ze gemotiveerd zijn, plezier hebben in het werk en de uitdagingen van het werk passen bij hun ambitie. Na loopbaanbegeleiding van Bureau VolZin weten uw werknemers wat ze willen, kunnen en werken ze met plezier aan de toekomst (in hun huidige functie of in een andere baan).

Wat is loopbaanbegeleiding?
Iedereen ontwikkelt zich. Door ervaringen en/of een nieuwe levensfase ontstaan andere behoeften, wensen en nieuwe ambities of ontstaat er onvrede over de huidige functie. Samen met een loopbaancoach van Bureau VolZin kijken we wat wenselijk en haalbaar is en werken we met een plan waar de werknemer achter staat..

Aansluiten op wensen en talenten
De werknemer oriënteert zich, samen met de coach op de effectiviteit van zijn functioneren, of de functie-eisen aansluiten bij zijn wensen en talenten en of hij beter op een andere werkplek zijn carrière kan vervolgen. Aan het einde van het traject weet de werknemer wat de best passende vervolgstap in zijn loopbaan is.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?
Loopbaanbegeleiding van Bureau VolZin vergroot de motivatie, de inzet en de scherpte van uw werknemer, binnen of buiten uw bedrijf. Het resultaat is dat u gemotiveerde medewerkers heeft die kiezen voor werken voor uw bedrijf.

Waarom Bureau VolZin?
- De loopbaancoaches van Bureau VolZin hebben zeer verschillende achtergronden. Er is altijd een coach die past bij de vragen van uw medewerkers.
- De No-Nonsense aanpak van Bureau VolZin. Niet zweven, maar een doelgerichte aanpak.
- De persoonlijke mensgerichte aanpak van Bureau VolZin verhoogt de werktevredenheid van de medewerkers.

Vragen, interesse of wilt u zich aanmelden?
Bel 088 266 99 00, mail of vul het contactformulier in. We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Locaties Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Overijssel

<terug naar vorige pagina

werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin