Loopbaanbegeleiding voor u als werknemer

kleinergroter

Iedereen vraagt zich wel eens af of de huidige baan nog wel bij hem past en wat de mogelijkheden zijn. Een loopbaancoach helpt om gerichter en beter antwoord te vinden op vragen zoals:
- kan ik verder doorgroeien naar een functie met meer uitdaging?
- Hoe krijg ik een betere balans tussen leven en werk?
- Hoe kan ik mijn talenten beter inzetten?

Wat is loopbaanbegeleiding?
Iedereen ontwikkelt zich. Door ervaringen en/of een nieuwe levensfase ontstaan andere behoeften, wensen en nieuwe ambities of ontstaat er onvrede over de huidige functie. Samen met een loopbaancoach van Bureau VolZin kijken we wat wenselijk en haalbaar is en werken we met een plan waar u achter staat.

U doet het zelf
Loopbaanbegeleiding is iets wat u vooral zelf doet en de loopbaancoaches van Bureau VolZin begeleiden u hierbij. Door hun ervaring en training kunnen de loopbaancoaches van Bureau VolZin tegelijkertijd van een afstand naar u en uw loopbaan kijken, maar ook focussen op de punten waar het echt om gaat.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?
Loopbaanbegeleiding is een APK van uw loopbaan en houdt uw loopbaanontwikkeling en werkplezier (misschien nog wel belangrijker) in conditie. Het doel bepalen we samen aan het begin van het traject. Het resultaat is in ieder geval dat u weet waar u staat met uw loopbaan en dat u weet waar u naar toe wilt.

Waarom Bureau Volzin?
- De loopbaancoaches van Bureau VolZin hebben zeer verschillende achtergronden. Hierdoor is er altijd een coach die past bij uw specifieke vragen.
- De No-Nonsense aanpak van Bureau VolZin. Niet zweven, maar een doelgerichte aanpak.
- Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bureau VolZin heeft niet voor niets een klanttevredenheidsscore van 8.2.

Vragen, interesse of wilt u zich aanmelden?
Bel 088 266 99 00, mail of vul het contactformulier in. We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriƫnterend gesprek.

Locaties Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Overijssel

<terug naar vorige pagina

werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin