mages('../media/08b.png','../media/07b.png','../media/06b.png','../media/05b.png','../media/04b.png','../media/03b.png','../media/02b.png','../media/01b.png')">

Outplacement voor u als werknemer

kleinergroter

Outplacement is het begeleiden van ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers bij het vinden van nieuw werk.
Vaak is outplacement een onderdeel van een sociaal plan dat de werkgever opstelt bij een reorganisatie. Maar ook bij een onoplosbaar arbeidsconflict of een vastgelopen carrière kan u kiezen voor outplacement bij Bureau VolZin.

Doel outplacement
Outplacement-trajecten zijn voor werkgevers en werknemers nooit leuk, maar soms kan het niet anders. Gevoelens zoals verdriet, boosheid en zorgen over de toekomst zijn heel gewoon. Onze coaches hebben veel ervaring en weten hoe ze u hierbij kunnen helpen.
Aan het einde van het traject weet u welk type organisatie en welke functies bij u passen en heeft u een vitaal en realistisch beroepsperspectief. Ook heeft u de vaardigheden om zelfstandig een nieuwe functie te krijgen.

Hoe ziet outplacement er uit?
Het outplacementtraject kan, afhankelijk van uw vraag de volgende fasen bevatten:
- Regie
U heeft de regie over uw loopbaan weer in handen.
- Assessment; persoonlijk profiel en beroepsprofiel
U heeft inzicht in interesses, mogelijkheden en mogelijke functies/organisaties.

- Sollicitatiefase
U maakt een aansprekend CV en LinkedIn profiel, leert netwerken en solliciteren, sollicitatiebrieven schrijven, sollicitatiegesprekken voeren.

Gemiddeld heeft u één keer in de twee weken een gesprek met de coach. U bespreekt met de coach de doelen en de acties die de coach en u doen om de doelen te realiseren.

Waarom Bureau VolZin?
- U staat bij ons centraal; het is tenslotte uw toekomst.
- Ontslag is ingrijpend voor een werknemer. Wij nemen de tijd om hier bij stil te staan en zorgen dat u weet wat uw kwaliteiten en kansen zijn.
- Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beschikking over een groot netwerk en kunnen wij ook vacatures aanbieden die nog niet op de markt zijn.

Vragen, interesse of wilt u zich aanmelden?
Bel 088 266 99 00, mail of vul het contactformulier in. We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Locaties Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Overijssel

<terug naar vorige pagina

werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin