Training: Aan het Werk?!

kleinergroter

Twee keer per jaar start de training ‘Aan het werk?!’ voor jongeren met een chronische lichamelijke aandoening die op zoek zijn naar een baan.
VolZin organiseert deze training samen met Rijndam Revalidatiecentrum in Rotterdam , Rijnland Revalidatiecentrum in Leiden en Reade in Amsterdam.

Zoeken naar werk
Jongeren met een lichamelijke beperking staan bij hun zoektocht naar werk voor allerlei vragen. Zeg je in een sollicitatiegesprek dat je een chronische aandoening hebt? Zijn er aanpassingen nodig en hoe regel je die? Hoe vind ik een balans tussen werken, wonen en ontspanning, als je voor het eerst gaat werken. De training gaat in op al deze vragen!

Individueel en in een groep
De training bestaat uit zeven groepsbijeenkomsten en een individueel traject waarbij je begeleid wordt door een ergotherapeut en een jobcoach. Met de jobcoach van Bureau VolZin start je een re-integratietraject.

Je kunt deelnemen aan deze training als je:
- tussen de 17 en 27 jaar oud bent en een chronische aandoening hebt die lichamelijke beperkingen veroorzaakt
- op zoek bent naar een (nieuwe) baan
- beschikbaar bent voor de arbeidsmarkt (je volgt geen opleiding, of sluit deze binnen 12 maanden af).

Deelnemen?
Wil je deelnemen of meer informatie over de training ' Aan het werk!?' Bel 088 266 99 00, mail of vul het contactformulier in. We geven je graag meer informatie

Voor interessant artikel over de training in het UWV-magazine klik hier
Bekijk het filmpje

Locaties: Zuid-Holland en Noord-Holland

<terug naar vorige pagina

werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin