Spring naar content

home > Duurzame Inzetbaarheid > Training: Sterker dan stress

Denken, voelen en doen

Training: Sterker dan stress

Stress. Het zorgt ervoor dat we net even iets beter kunnen presteren. Het helpt je om die deadline te halen, creatiever na te denken en efficiënter te werken. Met een beetje stress is niets mis. Maar wat als stress ongezond wordt? Als je ’s nachts uren naar het plafond ligt te staren, die to-do lijst geen eind meer lijkt te hebben en de hoeveelheid werk letterlijk op je schouders drukt? Dan is het tijd stress aan te pakken.

Wat gebeurt er door teveel stress?

Voortdurende stress kan zorgen voor een disbalans in je lichaam met uiteenlopende klachten als gevolg. Vaak spelen verschillende factoren een rol: je werk en de organisatie, wie jij bent als mens en je omgeving. Het is zonde om energie te steken in de omstandigheden die je niet kunt veranderen, dus pak de factoren aan waar je wel invloed op hebt.

In vier dagdelen leert en ervaart u wat stress is en wat het met een mens doet. U leert ermee om te gaan, zodat u uw plezier en balans in werk en leven terugvindt.

Voor wie is de training ‘Sterker dan stress’?

De training is voor iedere werkende die stress ervaart op het werk en weer plezier en balans in werk en leven wil ervaren.

In het najaar 2020 start weer een nieuwe training.

 

Relevante pagina's

Group 3

Denken
Inzicht en begrip in wat (werk)stress en werkdruk is. Vanuit het begrijpen eerste stap zetten naar vermindering van werkstress.

Group 3

Voelen
Voelen en ervaren hoe het zit met jouw energie. Door het vergroten van jouw vitale energie je werkstress verminderen.

Group 3

Doen
Met herontdekte energie, bevlogenheid en plezier weer krachtige in het leven
staan. Zo word je sterker dan stress.