Spring naar content

home > Vestigingen > Re-integratiebureau Rijswijk

Maatwerk voor elk re-integratietraject

Re-integratiebureau Rijswijk

Het kantoor waar ons re-integratiebureau in Rijswijk zich bevindt, is nabij Rijswijk Station en dus ideaal gelegen voor bezoekers uit Rijswijk, maar bijvoorbeeld ook uit Den Haag of Delft. Bureau VolZin is een landelijk re-integratiebureau. Ons re-integratiebureau in Rijswijk houdt zich met nagenoeg alles bezig wat met Werk & Gezondheid te maken heeft.

Re-integratietrajecten

Bureau VolZin is er voor de mens en biedt maatwerk. Het klinkt cliché, maar iedere vraag is anders of heeft een andere oorzaak, waardoor we maatwerk toepassen. Ons re-integratiebureau in Rijswijk heeft veel ervaring met re-integratietrajecten in bijvoorbeeld het 1e en 2e spoor, maar ook in trajecten voor mensen met een arbeidsongeschiktheid. De begeleiding vindt hierbij plaats voor mensen in de WW, Ziektewet, WIA, Wajong of participatiewet. Ook preventieve vraagstukken zijn niet onbekend voor ons re-integratiebureau in Rijswijk. Bureau VolZin biedt maatwerkoplossingen op de volgende gebieden:

    • De Wet Verbetering Poortwachter
    • Weer meedoen op de arbeidsmarkt
    • Werken aan duurzame Inzetbaarheid
    • Inclusieve arbeidsmarkt

Ervaring

De begeleiding van ons re-integratiebedrijf in Rijswijk is niet van gisteren en hierbij heeft Bureau VolZin al samengewerkt met diverse instanties, zoals het UWV, gemeentes en allerlei bedrijven van klein tot aan multinational. Want ook dat is waarom het kantoor van Rijswijk zo fijn is, het ligt heel centraal en veel bedrijven zijn gemakkelijk te bereiken. Wanneer er snel een kennismakings- of evaluatiegesprek moet worden ingepland komt dit goed van pas.

Bureau VolZin vindt communicatie én het creëren van een band toverwoorden. Onze re-integratiecoaches in Rijswijk zorgen aan het begin van een traject voor een band en onderhouden korte lijnen met de cliënt en opdrachtgever om het juiste resultaat te bereiken.

Diverse specialismes

Het team van Bureau VolZin in Rijswijk bevat Specialisten Werk & Gezondheid met diverse expertises. De achtergrond van de coaches van Bureau VolZin liggen in de vakgebieden ergotherapie, fysiotherapie, Human Resources en verpleegkunde. Ook heeft ons re-integratiebureau in Rijswijk specialismes in bijvoorbeeld Bewegings-/sportcoaching en de Cognitieve Revalidatie.

De Specialisten Werk & Gezondheid van Bureau VolZin weten raad met elk vraagstuk. In Rijswijk bestaat het team uit een perfecte mix van coaches met ruime ervaring en aanstormend jong talent. De ondersteuning is er waar deze nodig is en daarbij komt een frisse blik kijken met nieuwe ideeën. Dit alles om de re-integratie zo optimaal mogelijk te laten verlopen en het gewenste resultaat te behalen. Voor elk re-integratietraject is er dus een geschikte oplossing.

Re-integratiebureau Rijswijk

Bezoekadres
Sir Winston Churchilllaan 299
2288 DC Rijswijk (ZH)

Postadres
Noordsingel 113
3035 EM Rotterdam

088 266 99 00