Spring naar content

home > Vestigingen > Re-integratiebureau Rotterdam

Werken aan Werk

Re-integratiebureau Rotterdam

Wilt u na een periode van ziekte weer aan de slag? Of vraagt u zich als werkgever af, hoe u uw verzuimende werknemer weer kan laten re-integreren? Bureau VolZin Rotterdam is een re-integratiebureau die u kan ondersteunen bij al uw re-integratievragen.
Onze re-integratiecoaches begeleiden werknemers tijdens hun herstel van ziekte bij re-integratie naar eigen of ander werk. Voor mensen die arbeidsongeschikt zijn geraakt en werkzoekend zijn, hebben we diverse re-integratietrajecten. Ook kunt u bij ons re-integratiebureau in Rotterdam terecht voor loopbaancoaching en Duurzame Inzetbaarheid.

Eerste spoor, tweede spoor en derde spoor

Werkgevers en HR-managers staan regelmatig voor ingewikkelde vraagstukken rondom verzuim en re-integratie. Als re-integratiebureau zijn wij dagelijks aan het werk om werkgevers en werknemers uit Rotterdam en omgeving te helpen deze vragen op te lossen. Dit doen we met ons aanbod van eerste- en tweede spoortrajecten. Voor eigenrisicodragers, verzorgen wij derde spoortrajecten, ook wel WGA-trajecten genoemd.

Arbeidsongeschikt geraakt en wel weer aan het werk willen?

Voor Rotterdammers (en Rijnmonders) die geen werk meer hebben en arbeidsongeschikt zijn geraakt bieden wij verschillende re-integratietrajecten die passen bij persoonlijke doelen. Voor de een betekent dat; het weer onder de mensen willen komen. Voor de ander; een werkritme opbouwen door vrijwilligerswerk en en/of het vinden van werk dat past bij zijn mogelijkheden en beperkingen. Als Bureau VolZin Rotterdam zijn wij als sinds 2006 een door het UWV erkend re-integratiebureau.

Rotterdamse no-nonsens mentaliteit

De begeleiding die wij als re-integratiebureau bieden is altijd maatwerk. Geen mens en geen situatie is immers hetzelfde. Onze re-integratiecoaches in Rotterdam, met uiteenlopende werk- en opleidingsachtergronden, weten goed in te springen op al die verschillende situaties en vragen.Zij doen dit met betrokkenheid, aandacht en altijd oog voor de verschillende kanten en partijen. En… natuurlijk met een Rotterdamse no-nonsens mentaliteit.

Rotterdam = hoofdlocatie

Bureau VolZin is een landelijk re-integratiebureau die haar oorsprong (2005) kent in Rotterdam. Niet voor niets is de Rotterdam-locatie onze hoofdlocatie. Wij zijn gevestigd in een historisch pand aan de Noordsingel. Een pand met een verhaal.

Wij zijn nieuwsgierig naar uw verhaal en helpen u graag bij uw re-integratie en/of loopbaanvraag.

Re-integratiebureau Rotterdam

Adres
Noordsingel 113
3035 EM Rotterdam

088 266 99 00