Over Bureau VolZin

kleinergroter

Bureau VolZin is een landelijk coaching- en re-integratiebedrijf met ruime ervaring in het begeleiden van mensen bij het werk. Dat kan zijn bij het vinden van werk, het helder krijgen waar kansen liggen binnen de arbeidsmarkt of het opnieuw weer aan de slag gaan na langdurig niet kunnen werken.

Ieder traject afgestemd op de cliënt
Bureau VolZin gelooft in maatwerk. Iedereen heeft een andere achtergrond, staat op zijn manier in het heden en iedereen heeft een eigen toekomst. Daarom is ieder traject afgestemd op de cliënt. Onze coaches hanteren een daadkrachtige, no-nonsense aanpak. Doel- en mensgericht tegelijkertijd en transparant voor iedereen.

Iedereen doet mee
Het uitgangspunt van Bureau VolZin is dat iedereen kan participeren in de maatschappij binnen de grenzen van zijn of haar mogelijkheden. Bureau VolZin gelooft dat samenwerking en bundeling van expertises leidt tot succesvolle trajecten en bouwt daarom bruggen tussen de cliënt en zijn netwerk, werkgever, school, de arbeidsmarkt, de hulpverlening en het UWV.

Jobcoaches met veel ervaring
Bureau VolZin bestaat uit een ervaren team van jobcoaches. Een groot deel van de jobcoaches heeft een ergotherapeutische achtergrond. Verder bestaat het team uit jobcoaches met verschillende achtergrond, bijvoorbeeld als maatschappelijk werkende, sociaal pedagogische hulpverlening, verslavingszorg, de forensische psychiatrie, maar ook sales en detailhandel.

UWV, Gemeenten, (non) profit organisaties
De opdrachtgevers van Bureau VolZin zijn het UWV, gemeenten en diverse profit en non profit organisaties uit uiteenlopende branches.

Vragen, interesse of wilt u zich aanmelden?
Bel 088 266 99 00, mail of vul het contactformulier in. We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin