Skip to content

home > Werken bij > Vacature Ergotherapeut -Re-integratiecoach – Jobcoach – Amsterdam e.o.

32 - 38 uur p.w. - Regio Amsterdam

Vacature Ergotherapeut -Re-integratiecoach - Jobcoach -DEZE VACATURE IS VERVULD-

Geen dag hetzelfde + Werken aan Werk en Gezondheid + Plezier, samen en vertrouwen = Aan de slag als re-integratiecoach/jobcoach  bij Bureau VolZin! 

Bij ons werken mensen met uiteenlopende expertises. Ze zijn onder andere opgeleid tot ergotherapeut, fysiotherapeut of  toegepaste psycholoog. Door die specialistische achtergrond noemen we onze jobcoaches en re-integratiecoaches daarom ‘Specialisten Werk en Gezondheid’. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een ergotherapeut.

Belangrijk: wie ben jij?

De ideale ergotherapeut/re-integratiecoach/jobcoach bij Bureau VolZin is graag zelfstandig bezig, heeft ideeën en gaat hier proactief mee aan de slag, voelt de dynamiek tussen en bij mensen en is een echte matchmaker. Verder ben je vooral gewoon lekker jezelf. Een paar eisen:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie
  • Fijn als je ervaring hebt met de begeleiding bij arbeidsgerelateerde problematiek, maar hoeft niet.
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving
  • In het bezit van rijbewijs en auto

Wat kun je verwachten?

Hoe een dag als re-integratiecoach/jobcoach eruit kan zien?

Je begint op kantoor met een kop koffie. Met een glimlach vertelt je collega dat een van haar cliënten vanmiddag zijn nieuwe contract mag ondertekenen. Dat begint goed!

Halverwege de ochtend sta je zelf op de werkvloer van een cliënt die je pas aan het werk hebt geholpen, om hem te coachen bij het uitvoeren van zijn nieuwe taken.

Na de lunch zie je een cliënt op kantoor, ze is vanuit de revalidatie doorverwezen en je begeleidt haar in de belasting en belastbaarheid om zo weer goed op te kunnen bouwen in haar werk.

Na wat rapportage- en administratietijd zit je ’s middags bij het UWV voor een WIA-beoordeling, of ga je langs bij een bedrijf voor het ergonomisch instellen van een werkplek.

Morgen weer zo’n dag!

Zien wat jouw toekomstige collega’s van Bureau VolZin vinden? Klik dan HIER.

Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt in een team van Specialisten met verschillende achtergronden, hebt veel vrijheid in het indelen van je werktijden en krijgt een uitdagende kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Wij zorgen natuurlijk voor training en (interne) scholing. Hiernaast bieden we jou een salaris dat past bij je ervaring (max. € 3.917,00 bruto bij 38 uur per week). En laten we vooral de onderlinge gezelligheid binnen het team niet vergeten!

Relevante pagina's

Ook erg belangrijk: wie zijn wij?

Bureau VolZin is een landelijk coaching- en re-integratiebureau, dat gelooft in samenwerking en de kracht van maatwerk.

Als Specialist Werk & Gezondheid begeleid je, in opdracht van bedrijven, het UWV en gemeenten, mensen (terug) naar de arbeidsmarkt.

Dit doe je op de volgende gebieden:

> Werken aan duurzame Inzetbaarheid (Van onderzoek tot en met interventies)

> De Wet Poortwachter (1e spoor- en 2e spoortrajecten)

> Weer meedoen op de arbeidsmarkt (Re-integratie en Activering)

> Inclusieve arbeidsmarkt (baananalyse, matching en jobcoaching)

Ben jij onze perfecte match?

Wacht dan niet langer en overtuig ons met jouw unieke motivatiebrief en cv! We zien deze graag zo snel mogelijk verschijnen op sollicitaties@bureauvolzin.nl.

Heb je eerst nog vragen? Bel ons dan op 088 – 266 99 00 en vraag naar Mark Kastelein.

Group 3

Plezier

Group 3

Samen

Group 3

Vertrouwen