Informatie voor werknemers

kleinergroter

Bureau VolZin coacht, U werkt
Verdwijnt uw baan? Wilt u weer aan de slag na (langdurige) ziekte? Heeft u hulp nodig om uw werk goed te doen. Of bent u de richting van uw loopbaan kwijt?
Bureau VolZin coacht en u werkt aan uw werksituatie.

U heeft de regie
Het doel van onze coaching is dat u tevreden bent over uw (werk)situatie. Samen bepalen we hoe de coaching er uit ziet en stellen we een realistisch doel op.

U blijft verantwoordelijk
Bureau VolZin coacht sinds 2005 werknemers bij het werken. U blijft verantwoordelijk voor uw situatie, wij helpen om de weg te vinden naar de gewenste situatie. Dit doen wij met een no-nonsense aanpak. U staat centraal, het gewenste einddoel ook. Daarom is ieder traject maatwerk.

Plan van aanpak past bij uw situatie
Na een oriƫnterend gesprek beslist u of u met Bureau VolZin verder wilt. Wij maken een plan van aanpak dat past bij uw situatie, omstandigheden en mogelijkheden. Als iedereen akkoord is met het plan van aanpak gaan we gezamenlijk aan de slag.

Vragen, interesse of wilt u zich aanmelden?
Bel 088 266 99 00, mail of vul het contactformulier in. We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriƫnterend gesprek.

Diensten:
re-integratie 1e spoor en 2e spoor, outplacement, loopbaanbegeleiding, (job)coaching, training: de ergotherapeut op de re-integratiemarkt

werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin