Spring naar content

home > (Job)coaching

(Blijven) werken met een ziekte of handicap

Jobcoaching

Bij Bureau VolZin denken we niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Onze Specialisten Werk & Gezondheid zijn ervaren jobcoaches. Ze gaan met u aan de slag zodat u ook met een ziekte of handicap goed en prettig kunt (blijven) werken.

Wat doet een jobcoach van Bureau VolZin?

Een jobcoach kijkt naar uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en beperkingen. Daarmee krijgt u een coachingsprogramma op maat. U leert daarin allerlei vaardigheden aan om het werk te kunnen behouden. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van uw energie, of beter omgaan met collega’s. Of misschien is er een werkplekaanpassing nodig om uw werk beter te kunnen uitvoeren.

We coachen ook de werkomgeving: uw collega’s leren meer over uw beperking, zodat er meer begrip ontstaat. Uiteindelijk is het doel dat uw jobcoach zichzelf overbodig maakt: u kunt uw werk dan geheel zelfstandig uitvoeren. De jobcoach blijft uiteraard bereikbaar als er een probleem ontstaat.

Voor wie is jobcoaching?

Wilt u weten of u begeleiding van een jobcoach vergoed kunt krijgen? Onze jobcoaches weten wanneer u hier recht op hebt en kunnen u begeleiden bij de aanvraag bij het UWV of gemeente. Lees HIER meer over jobcoaching vanuit de Wajong en WIA.

Neem contact op met Bureau VolZin voor een kosteloos oriënterend gesprek.

Waarom zou u voor Bureau VolZin kiezen?

  • Bureau VolZin levert maatwerk omdat de situatie van iedere werknemer anders is en om een eigen aanpak vraagt;
  • Onze coaches begrijpen wat voor invloed een beperking op het werk kan hebben en denken met u mee hoe u hier mee om kunt gaan;
  • Bureau VolZin is een no-nonsense bedrijf met ervaren en betrokken jobcoaches;
  • Wij weten hoe het werkt op de werkvloer.
Group 3

"De coaches weten waar ze mee bezig zijn en stellen je zeer op je gemak."

Group 3

"De coach van Bureau VolZin hield rekening met mijn wensen en beperkingen."

Group 3

"Mijn coach en ik hebben samengewerkt aan een duidelijk en concreet plan van aanpak."

IMG_3145