Spring naar content

home > Werkgever

Wat we voor u kunnen betekenen

Werkgever

Als werkgever wilt u er alles aan doen om uw werknemers gezond, fit en gemotiveerd te houden. Maar ook bij een reorganisatie of ziekte wilt u goed werkgeverschap tonen en uw werknemers kansen bieden om te herstellen of passend werk te vinden. Bureau VolZin adviseert en steunt u hierbij.

Brede expertise

Bureau VolZin kan u ondersteunen op verschillende gebieden. Of het nu gaat om de re-integratie van een medewerker na langdurige ziekte, coaching op de werkvloer of duurzame inzetbaarheid. Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Bureau VolZin coacht sinds 2005 medewerkers op de werkvloer en wij hebben brede expertise in huis. Denk hierbij aan re-integratie tijdens en na ziekte, Loopbaan coaching en gezond, productief en plezierig werken. Zo hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing.

Werknemer centraal

Wij maken een plan van aanpak waarin uw werknemer centraal staat. Want re-integratie begint bij de persoon zelf. Daarom is ieder traject maatwerk. Uiteraard overleggen we regelmatig met alle betrokken partijen. In onze werkwijze combineren we mensgerichtheid met no-nonsense daadkracht.

IMG_3077