Spring naar content

home > Over ons > Samenwerking

Bruggen tussen werkgevers, werknemers of werkzoekenden

De kracht van samenwerken

Bij Bureau VolZin gaan we ervan uit dat iedereen kan participeren in de maatschappij binnen de grenzen van zijn of haar mogelijkheden. Maar om die participatie tot een succes te maken, is samenwerken nodig. Daarom slaat Bureau VolZin bruggen tussen de cliënt, zijn netwerk, de school, de arbeidsmarkt, de revalidatie, de werkgever en het UWV.

Werk waar wij goed in zijn

Bruggen slaan tussen werkgevers en werknemers of werkzoekenden. Verbindingen leggen en onderhouden met de arbeidsmarkt, gezondheidszorg, gemeente en/of UWV. Wensen van werkgevers en verwachtingen van werknemers op elkaar afstemmen. Dat is waar wij bij VolZin goed in zijn. Onze expertises, rijke netwerken en focus op gezamenlijk perspectief voor werkgever en werknemer maken de inzet van VolZin betekenisvol voor onze opdrachtgevers.

Samenwerking met Reade

Bureau VolZin werkt in Amsterdam en omgeving nauw samen met Reade, revalidatie en reumatologie. Lees hier  welke diensten wij bieden voor alle locaties van Reade.

Samenwerkingspartners fitnessprogramma “Vol in Beweging”

Bij verschillende samenwerkingspartners biedt Bureau VolZin het fitnessprogramma ‘Vol in Beweging’ aan, waardoor mensen zich fysiek en mentaal weer sterk genoeg voelen om activiteiten buitenshuis op te pakken. “Vol in Beweging” is te volgen bij FysiotherapiePlus (Rotterdam), InMotion Fysiotherapie & Fitness (Spijkenisse) en Reade (Amsterdam).

Samenwerking met de Hersenstichting

Namens de Hersenstichting begeleidt Bureau Volzin jaarlijks deelnemers van ‘De Class’. We gaan aan het werk met een groep jongeren met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), zodat ze hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.

Wilt u ook samenwerken met Bureau VolZin? Neem gerust contact met ons op.