Spring naar content

home > Vestigingen > Re-integratiebureau Amsterdam

Voor alle stappen in de re-integratie

Re-integratiebureau Amsterdam

Op zoek naar een re-integratiebureau in Amsterdam? Wij houden ons bezig met Werk & Gezondheid en geloven dat iedereen op zijn manier mee kan doen op de arbeidsmarkt. Naast het re-integreren van mensen besteden we ook aandacht aan loopbaancoaching en Duurzame Inzetbaarheid. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

Re-integratie voor elke situatie

Re-integratiebureau Bureau VolZin Amsterdam werkt met een brede doelgroep, maar heeft bij elk traject hetzelfde doel; bruggen slaan tussen werkgevers en werknemers of werkzoekenden. Onze Specialisten Werk & Gezondheid doen dit met jarenlange ervaring, expertise en rijke netwerken. Bureau VolZin werkt onder andere samen met het UWV, gemeenten en een enorm breed scala aan bedrijven. Dit varieert van grote multinationals tot de kapper op de hoek. Voor ieder re-integratie traject is er een passende oplossing. Of het nou gaat om een tweede spoor-traject of als er voorzichtig aan weer de eerste stappen op de arbeidsmarkt moeten worden gezet.

Maatwerkoplossingen

Als re-integratiebureau in Amsterdam bieden wij maatwerk. Elke situatie vraagt tenslotte om zijn eigen aanpak. Ieder mens is uniek en wij zeggen niet voor niets: werken is mensenwerk. Bureau VolZin biedt maatwerkoplossingen aan voor bestaande relaties tussen werkgevers en werknemers, alsmede relaties die nog moeten worden aangegaan. Als re-integratiebureau kunnen wij bijvoorbeeld helpen om te ontdekken wat een werkgever kan doen om zijn personeel weer gezond en gelukkig aan het werk te krijgen na een periode van ziek zijn. Ook brengen wij in kaart wat de werknemer nodig heeft om zijn talenten ten volste te benutten binnen zijn mogelijkheden.

Tevens biedt Bureau VolZin in Amsterdam een maatwerkoplossing voor mensen die nu niet actief zijn op de arbeidsmarkt, maar dat wel graag weer willen. Als u arbeidsongeschikt bent geraakt en weer de eerste stappen richting arbeid wilt zetten, kijkt ons re-integratiebureau in Amsterdam graag met u naar uw mogelijkheden. Dat doen wij al jarenlang in goede samenwerking met het UWV en gemeenten.

Samenwerking met revalidatie

Bureau VolZin in Amsterdam heeft een unieke samenwerking met revalidatiecentrum Reade. Revalidatie en re-integratie sluiten perfect op elkaar aan en wij helpen graag in het zetten van die volgende stappen. Veel van onze re-integratiecoaches hebben een paramedische achtergrond, in bijvoorbeeld ergotherapie en fysiotherapie, en weten dus wat er nodig is om u te begeleiden in het omgaan met uw mogelijkheden en onmogelijkheden.

Locatie

Onze locatie van Bureau VolZin bevindt zich in Amsterdam-West in een kantoorpand aan de Willem de Zwijgerlaan. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken en uw verhaal aan ons te vertellen. Samen zorgen we voor een passende oplossing.

Re-integratiebureau Amsterdam

Bezoekadres
Willem de Zwijgerlaan 350
1055 RD Amsterdam

Postadres
Noordsingel 113
3035 EM Rotterdam

088 266 99 00