Skip to content

home > Vestigingen > Loopbaancoaching Amsterdam

Uw mogelijkheden onderzoeken

Loopbaancoaching Amsterdam

Soms bekruipt iemand het gevoel dat de huidige baan niet meer is zoals het altijd was, maar dat de stap naar iets anders een brug te ver is. Loopbaancoaching van een loopbaancoach van Bureau VolZin Amsterdam kan in dat geval uitkomst bieden.

Voor wie?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor loopbaancoaching. Het kan zijn dat uw functie te zwaar voor u wordt, dat er geen uitdaging meer in het werk is of dat er sprake is van veranderingen in de organisatie. Aan de andere kant kunt u zich ook prettig voelen in uw huidige baan, maar wilt u toch eens in de keuken van een ander kijken? Het idee om het leven lang hetzelfde te blijven doen is al lang achterhaald, maar op welke manier is dat idee om te buigen naar iets tastbaars? Iedereen in Amsterdam en omgeving die zo’n gevoel herkent, kan door een van onze loopbaancoaches worden begeleid om te zien waar uw kracht en dus de uitdaging ligt.

Hoe doen we dat?

Prettig en waardevol werk gaat hand in hand met gezondheid en dat begrijpen wij als geen ander. Middels een loopbaantraject onderzoeken we samen waar kansen liggen voor een nieuwe stap in uw carrière. Samen met één van onze loopbaancoaches uit Amsterdam onderzoekt u waar u blij van wordt, wat uw capaciteiten zijn en waar uw interesses liggen. Met gesprekken en aansprekende huiswerkopdrachten leert u zichzelf van een andere kant kennen, buiten de bekende kaders. En juist die kant kan gebruikt worden voor een ommezwaai in uw werkzame leven. Wat doen we zoal tijdens de loopbaancoaching?

  • Prikkelen van het eigen bewustzijn en inzien van uw kwaliteiten;
  • Nagaan wat voor u écht belangrijk is in het leven;
  • Samen durven te denken buiten de huidige functie;
  • Kennis maken met interessante personen uit dezelfde òf een andere branche;
  • Kijken naar functies of bedrijven waarvan u tot dan toe het bestaan niet wist;
  • Misschien wel die stap naar iets nieuws durven maken

Heeft u interesse?

U bent welkom om de mogelijkheden voor loopbaancoaching met één van onze ervaren coaches te bespreken op onze vestiging aan de Willem de Zwijgerlaan te Amsterdam. We drinken samen een kop koffie of thee en kijken naar uw wensen en de manier waarop wij binnen de loopbaancoaching daaraan tegemoet kunnen komen. Laten we samen de ogen openen!

Loopbaancoaching Amsterdam

Bezoekadres
Willem de Zwijgerlaan 350
1055 RD Amsterdam

Postadres
Postbus 299
3000 AG Rotterdam

088 266 99 00