Spring naar content

home > Werknemer

Wat we voor u kunnen betekenen

Werknemer

Verdwijnt uw baan? Wilt u weer aan de slag na (langdurige) ziekte? Heeft u hulp nodig om uw werk goed te doen? Of bent u de richting van uw loopbaan kwijt? Samen met Bureau VolZin werkt u aan uw werksituatie. Wij coachen, u houdt de regie.

No-nonsense aanpak

Met welke reden u ook terechtgekomen bent bij Bureau VolZin, het doel is altijd hetzelfde; samen zorgen dat u gezond en gelukkig aan het werk kunt blijven. Bureau VolZin coacht sinds 2005 werknemers bij het werken. Het kan hierbij kan het gaan over re-integratie tijdens en na ziekte, Loopbaan coaching en gezond, goed en gelukkig werken. Samen brengen we het gewenste resultaat in kaart en wij ondersteunen u om dit resultaat te behalen. U blijft zelf verantwoordelijk voor de situatie, wij vinden met u de weg. Dit doen we met een no-nonsense aanpak.

Maatwerk

Na een oriënterend gesprek beslist u of u met Bureau VolZin verder wilt. Wij maken een plan van aanpak dat past bij uw situatie, omstandigheden en mogelijkheden. Daarom is ieder traject maatwerk. Als iedereen akkoord is met het plan van aanpak gaan we gezamenlijk aan de slag.

 

20201013-IMG_5018