Spring naar content

home > Vestigingen > Loopbaancoaching Rotterdam

De volgende stap in uw carrière

Loopbaancoaching Rotterdam

Iedereen heeft wel eens gehoord van de term loopbaancoaching. Maar wat doet een loopbaancoach nu eigenlijk? Bewust of onbewust, bijna iedereen zal in zijn carrière wel eens te maken krijgen met loopbaancoaching. Iedereen werkt natuurlijk het liefst met veel plezier; niet onbelangrijk om het werk al die jaren vol te houden! De loopbaancoaches in de regio Rotterdam helpen hier graag bij.

Voor wie?

Er zijn diverse voorbeelden waarbij een loopbaancoach in de regio Rotterdam kan ondersteunen. Denk bijvoorbeeld eens aan de alsmaar toenemende druk in uw functie. Past deze functie daarom nog wel bij u? Loopbaancoaching helpt u op weg om te onderzoeken wat de mogelijkheden van een nieuwe functie en loopbaan zijn. Of wellicht worden de werkzaamheden geautomatiseerd en is er geen plek meer voor de werknemer. Het is zelfs een mogelijkheid om een loopbaan traject in te zetten wanneer het allemaal ontzettend goed gaat op het huidige werk. Iedereen is tevreden, maar zelf mist u iets. U heeft het gevoel dat niet alle talenten benut worden. Een loopbaancoach kan hierbij kijken of er nog verdere ontwikkelmogelijkheden zijn (binnen of buiten de organisatie), zodat een ieder wel van al uw kwaliteiten kan genieten!

Loopbaantraject

Er valt in onderling overleg vorm te geven aan de loopbaancoaching, afhankelijk van de vraag en wat in de situatie past. Zo zal de loopbaancoach:

  • 3 tot 8 afspraken inplannen (afhankelijk van het doel);
  • De werknemer ook aan het denken zetten, met leuke huiswerkopdrachten na de bijeenkomsten;
  • Alle wensen in kaart brengen door persoonlijke gesprekken;
  • Na afloop van het loopbaantraject pas tevreden zijn als uzelf blij bent met de genomen stappen.

Interesse?

Indien een loopbaancoach in de regio Rotterdam u op weg kan helpen, neem dan contact op met Bureau VolZin. De afspraken kunnen plaatsvinden op het kantoor van Bureau VolZin aan de Schiekade (nabij het Centraal Station) of elders. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een lekker bakkie op de Kop van Zuid of een gesprek om ideeën op te doen al lopende op de Erasmusbrug over de Maas.

Loopbaancoaching Rotterdam

Bezoekadres
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

Postadres
Noordsingel 113
3035 EM Rotterdam

088 266 99 00